Головна » 2016 » Листопад » 25 » В Україні створили новий автомобіль
16:54
В Україні створили новий автомобіль

   Кременчуцький автомобільний завод "АвтоКрАЗ" розробив і виготовив нове шасі підвищеної прохідності КрАЗ-5401НЕ (4х4) вантажопідйомністю 9 т.

Шасі призначене під монтаж різних спецвиробів, в даному випадку – під установку обладнання для гасіння пожеж. Про це повідомляє прес-служба заводу.

Оригінальність конструкції цього шасі полягає в тому, що вперше в ПАТ "АвтоКрАЗ" на двоосному повноприводному всюдиході застосована компоновка "кабіна над двигуном". Автомобіль обладнаний дворядною 4-хдверною безкапотною кабіною.

Широкопрофільна шина з централізованою системою підкачки дозволяє експлуатувати спецвиріб, встановлений на цьому шасі, не тільки по дорогах з різним покриттям, але і в умовах повного бездоріжжя. До того ж оснащення автомобіля двома паливними баками по 165 л, які забезпечують пробіг автомобіля на відстань до 600 км, дозволяє здійснювати оперативну доставку екіпажу і обладнання до місця проведення рятувальних, аварійний або інших необхідних, відповідно до специфікації автомобіля, робіт. Автомобіль здатний розвивати швидкість понад 90 км/год, до того ж він досить маневрений, завдяки безкапотному компонуванню, і може легко використовуватися в умовах міського циклу.

Переглядів: 503 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar