Головна » 2014 » Вересень » 11 » У Львові відкрили автосалон Audi
09:10
У Львові відкрили автосалон Audi

  Один з найбільших операторів автомобільного ринку України, "НІКО", відкриває новий концептуальний Термінал Audi на території Західної України. . Дилерський центр «НІКО Захід Преміум» відповідає всім суворим корпоративним стандартам німецького бренду інструменти Леся Падучак, директор «НІКО Захід Преміум» «Концепцією бренду є слоган:" перевершує очікування наших клієнтів по всьому світу. " Ми дуже раді тому, що з сьогоднішнього дня можемо повноцінно приєднатися до втілення цієї концепції на території Західної України. Навіть в такий складний для нашої Батьківщини час, для нас надзвичайно важливо стабільно утримувати високий рівень надання послуг. Це наш внесок для швидкої інтеграції України в Європейську сім'ю ».

 

  У дизайні автосалону домінує динамічність архітектури та вже характерні запам'ятовуються штрихи від Audi. Загальна площа центру становить 2800 кв.м., з них близько 700 кв.м. - У розпорядженні відвідувачів шоу-руму. Завдяки своїм значним розмірам демонстраційний зал вільно вміщує весь модельний ряд Audi (12 автомобілів), зручну лаунж-зону для клієнтів і магазин фірмових аксесуарів.

 

 

 

 

 

  Як класичний 3-S комплекс Термінал Audi розташовує сервісним центром площею більше 1200 кв.м. Сервісний центр має 12 постів, 1 мийку та 1 пост інтерактивного приймання. Високі характеристики представленого обладнання і досвід співробітників сервісної станції дозволяють виконувати повний комплекс робіт з технічного обслуговування і різноманітні складні ремонти якісно і в максимально стислі терміни.

Переглядів: 967 | | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
avatar