Головна » 2016 » Квітень » 8 » У Львові банда за два тижні викрала три vip-авто
11:51
У Львові банда за два тижні викрала три vip-авто

  

За останні два тижні у Львові викрали три vip-авто. Ще одне викрали в області. Це не збіг обставин, переконані правоохоронці, працює банда. Вони спеціалізуються на автомобілях преміум-класу.

Водночас, за минулий рік в міліцію звернулося понад 800 автовласників щодо викрадення автомобілів. Найгірша ситуація у Личаківському та Сихівському районах. Ласими місцями для злодіїв і надалі залишаються двори у спальних районах та парковки перед великими супермаркетами. Авто, які щойно із автосалону, користуються особливою увагою крадіїв. Про це інформують «Головні новини Львова».

Продавці машин радять, на додатковій безпеці не економити. Що більше різних ступенів захисту то краще. Найбільше це, звісно, розуміють, ті хто купує авто ціною понад 20-40 тисяч умовних одиниць і вище.

Втім, правоохоронці кажуть, що у порівнянні з минулими роками автомобілів у Львові крадуть менше. А викрадені автомобілі преміум-класу - то робота групи спеціалістів.

«Якщо раніше злочинці викрадали автомобілі з ціллю повернення за винагороду, то на даний час ситуація змінилась. Крім того, є великий термін ув’язнення і злочинців це стримує, а також більше громадян почали страхувати автомобілі», - сказав заступник начальника міського управління міліції Павло Гарасим.

Нагадаємо, цього року на Львівщині спіймали 5 груп автовикрадачів. Наприкінці липня працівники міліції затримали двох львів’ян, які викрали легковий автомобіль таксиста. Також у Львові затримали 23-річного молодика, який впродовж вересня викрадав номерні знаки з автівок.

Джерело: http://zaxid.net/

Переглядів: 469 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar