Головна » 2014 » Липень » 20 » У BMW придумали ім'я для нового автомобіля
10:53
У BMW придумали ім'я для нового автомобіля

Новий родстер, розроблений спільно компаніями BMW і Toyota, може вийти на ринок у 2017 році під ім'ям BMW Z5. Автомобіль отримає не тільки нову платформу, але і дизайн, що радикально відрізняється від поточної версії Z4. В кузові новинки буде використовуватися вуглецеве волокно, а жорсткий дах буде замінена на м'який.

Чутки про те, що BMW за допомогою Toyota випустить ціле сімейство Z-моделей, ходять вже, як мінімум, рік. Так, в минулому серпні повідомлялося, що крім наступного покоління Z4, в лінійку увійдуть Z1, Z3 і Z5, а на початку цього літа з'явилася інформація про BMW Z2. Тепер же з'ясовується, що Z5 - це не якась окрема модель, а той самий очікуваний наступник Z4, який разом з тим буде радикально відрізнятися від нинішнього родстера.

Передбачається, що новий BMW Z5 буде оснащуватися 2,0-літровим турбованим 4-циліндровим двигуном, потужністю від 190 до 270 к.с., в залежності від комплектації. Також є ймовірність виходу «гарячої» версії BMW Z5 M з турбомотором потужністю близько 425 к.с.

Переглядів: 408 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar