Головна » 2014 » Липень » 1 » Про компанію DuPont
12:13
Про компанію DuPont

  Транснаціональна компанія DuPont de Nemours є однією з найбільших індустріальних транснаціональних корпорацій. Революційні відкриття і розробки DuPont увійшли в повсякденний побут кожного жителя планети.

Історія компанії, створеної в 1802 році в США - це історія наукових досягнень, що змінили наше життя. Вибухові речовини від DuPont зіграли свою роль при освоєнні Дикого Заходу. Настало в ХХ столітті відкриття і виробництво таких матеріалів, як Nylon, Teflon ®, Lycra ®, Tactel ®, Kevlar ®, Nomex ®, Antron ®, Comforel ® визначило хід розвитку сучасної промисловості. Продукція DuPont відома і користується заслуженою довірою як у всьому світі, так і в Україні.

DuPont володіє унікальним новаторським спадщиною, яке полягає у винаході, придбанні та впровадженні прогресивних матеріалів і технологічних процесів, що дають виробникам можливість випускати більш міцні, гнучкі, легкі, дешеві і довговічні вироби, а часто, і з унікальними експлуатаційними характеристиками.

DuPont Refinish - провідний виробник матеріалів для фарбування автомобіля, є підрозділом компанії DuPont. У рамках напрямку DuPont Refinish концерн DuPont пропонує продукцію різних систем і брендів. Ці продукти давно і успішно використовуються для будь-якого виду ремонтного фарбування автомобіля. За 18 років перебування DuPont Refinish на українському ринку його партнери переконалися в тому, що DuPont гарантує високу продуктивність і прибутковість бізнесу. Асортимент продукції DuPont Refinish включає в себе все необхідне для збереження і поліпшення зовнішнього вигляду автомобіля.

Охорона навколишнього середовища - ключове питання для концерну DuPont, що вкладає величезні кошти в розробку і вдосконалення нових, екологічно чистих технологій. Хороший приклад: створення ремонтних фарб на водній основі, розробка матеріалів High Solids, Low Emission, відповідають найжорсткішим вимогам міжнародного екологічного законодавства.

DUPONT СТВОРИВ ІСТОРІЮ ФАРБ
DuPont - компанія, в лабороторіі якої створюються відкриття, що змінюють наше життя. Щорічно на наукові розробки компанія виділяє близько 1,5 млрд. доларів. Це повною мірою відноситься і до області автоемалей:

1924 Нітроемалі Duco. Вперше в історії стало можливим нанесення емалі краскопультом.
1929 Перша алкідна емаль Dulux-довговічна, не вимагає полірування.
1936 Перша міксерна установка.
1956 Перше акрилове базове покриття Lucite ® яким було пофарбовано найбільше число автомобілів за всю історію.
1970 Поліуретанова емаль Imron ®, що забезпечує дуже міцну глянсову поверхню.
1983 Лакофарбова система Centari ®. Один набір пігментів для всіх фарб на органічних розчинниках.
1997 Емалі на водній основі Cromax ®. Дружнє ставлення до навколишнього середовища.
1998 Лакофарбова система Duxone ®, створена спеціально для російських автомобілів.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 765 | | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar