Головна » 2014 » Липень » 12 » Порошенко підписав закон про нові штрафи
14:38
Порошенко підписав закон про нові штрафи

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо паркування транспортних засобів».

Про це повідомляє прес-служба глави держави. Закон вводить нові штрафи за порушення правил паркування.


Так, несплата вартості паркування на майданчиках, обладнаних паркоматами, каратиметься штрафом у розмірі 136-204 грн. Штраф у розмірі 255-306 грн буде покладено водіям, які неправомірно займають паркувальні місця, призначені для інвалідів.


Окремий штраф призначений для суб'єктів господарювання, які утримують майданчики для паркування транспортних засобів, але порушують вимоги їх розміщення та функціонування (340-510 грн.).


Також, згідно з новим законом, органи місцевого самоврядування будуть приймати рішення про організацію майданчиків для паркування транспортних засобів та контролювати дотримання вимог щодо розміщення. Розглядати справи про адміністративні правопорушення у випадках порушення вимог щодо розміщення, обладнанню та функціонуванню майданчиків для паркування будуть адміністративні комісії при виконавчих комітетах селищних, міських рад та виконавчі комітети селищних, міських рад.

Переглядів: 526 | | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar