Головна » 2014 » Липень » 20 » Нова Skoda Fabia III: відкриємо подробиці
17:36
Нова Skoda Fabia III: відкриємо подробиці

 В  автосалоні в Парижі відбудеться прем'єра нової Skoda Fabia III. Відкриємо  вам докладну інформацію про модель.
Skoda Fabia третього покоління покращилася і ви повинні вірити нам на слово, бо виробник заборонив зйомку автомобіля. Він хоче здивувати світ на Паризькому автосалоні 2014 в жовтні. Ми можемо написати тільки Вам, що на перший погляд присутня  мова дизайну, яка добре прийнята на Fabia. Змінено пропорції і кузов перетинають різкі лінії. Нова Fabia виглядає більш динамічним і вражаючим  авто.
Skoda побудована на панелі днища кузова модернізованої з допомогою MQB компонентів (двигуни, коробки передач, електроніка - у тому числі електромеханічне рульове C-EPS)., А вага 980 кг. Версія хетчбек ширше на 90 мм (1958 мм), нижче на 31 мм (1467 мм) і коротша на 8 мм (3992 мм), ніж її попередниця. Збільшення колісної бази, сподобається пасажирам. Ємність багажника і сховків 330 л (складені сидіння 1150 л). В плани також включають універсал версію (530 літрів багажу, 15 літрів більше,  ніж в поточній  Fabia), але розміри і дата релізу поки не відома.

Інтер'єр і обладнання

Зміни також видно всередині Нової Fabia. Для обробки, використають кращу якість та цікаві тканини (наприклад, подібні до джинсу). Клієнти матимуть можливість індивідуалізації моделі - Fabia більше не буде сірим, як раніше. Вона має іскрити радістю і кольором. Там буде три рівня обладнання: основна Active (ESP, ABS, подушка безпеки 6x), Ambition і Style.

 Skoda може похвалитися розкішним салоном нового Fabia .. На борту автомобіля можна  знайти 6,5-дюймовий сенсорний екран, Bluetooth, роз'єм AUX, USB, MP3/iPod, 3D Sound Equilizer, Kessy система без ключа, паркувальні датчики (спереду і ззаду), круїз контроль, мануал.  або автом. кондиціонер, speedlimiter, hillholder, датчик дощу, авт. датчик світла, тиску в шинах і т.д. Також будуть доступні система LinkMirror, що працює з смартфонами. При підключенні телефону до машини, весь його вміст буде видно на поверхні екрану і використовуючи його можна управляти телефоном: додатки, навігація, дзвінки і під час зупинки навіть Інтернет. Це досить безпечне рішення. В даний час система працює з більшістю смартфонів крім мобільних. Іншою новою особливістю є Smart Gate. Через Wi-Fi підключається до телефону і передає дані: розхід палива, телеметрії, максимальна швидкість, силу  перевантаження і т.д. Пізніше, завдяки спеціальним програмам, можна переглянути дані по телефону для автономного використання . Виробник не дає нам, в якій версії це стандартна опція. Ми знаємо, однак, що версія Active не має додаткових пристосувань і LinkMirror і Smart Gate  оплачуються додатково. Якщо ви думаєте про ксенонові фари, ви можете забути про них. Вони не будуть доступні в Fabia.

ДВИГУНИ

Skoda Fabia III отримає нові силові агрегати, в яких блоки з алюмінію. Там буде чотири бензинових двигуна (у тому числі трициліндрові відомої Citigo), і 3 трициліндрові дизелі. Усі підрозділи будуть оснащені старт / стоп системи, відновлення запалення і відповідають стандарту Euro6

Бензин:

  - 1,0 MPI / 44 кВт (коробка 5MT)

 - 1,0 MPI / 55 кВт (коробка 5MT)

 - 1.2 TSI / 66 кВт (коробка 5MT)

 - 1.2 TSI / 81 кВт (коробка 6MT або 7DSG)

Дизель:

ї - 1.4 TDI / 66 кВт (коробка 5MT або DSG)

 - 1.4 TDI / 77 кВт (коробка 5MT)

 - 1.4 TDI / 55 кВт GreenLine (коробка 5MT) - з'явиться в 2015 році

Прем'єра нової Skoda Fabia  відбудеться у жовтні на автосалоні в Парижі. Перші моделі надійдуть до чеських клієнтів в листопаді. В Україні, автомобіль буде на початку 2015 року. Виробник не має планів по версії RS, але буде доступна версія Monte Carlo.

Переглядів: 672 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar