Головна » 2016 » Квітень » 15 » На дорогах ями по коліна, а начальник облавтодору катається на лижах з напівголими дівчатами
11:08
На дорогах ями по коліна, а начальник облавтодору катається на лижах з напівголими дівчатами

  

Після зими львівська частина траси Тернопіль-Львів знову попливла.

 

Там, де минулого року робили капітальний ремонт, дорога у хорошому стані. А там, де обійшлися традиційним ямковим ремонтом, ями трапляються такі глибокі, що без коліс можна залишитися.

 

Цікаво, що на тернопільській частині траси зроблений ямковий ремонт, а ось львівські дорожники поки що не поспішають приводити свою частину дороги у безпечний для руху стан.

 

Сюрпризи для водіїв починаються уже на кордоні з Львівською областю. Особливо небезпечно їхати вночі, оскільки видимість гірша, а у випадку потрапляння у яму, запросто можна погнути диски чи порізати шини. І так майже аж до самого Львова, за винятком тих окремих місць, де минулого року зробили капітальний ремонт.

 

  Однак, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області, екс-депутат Тернопільської облради Юрій Лазаренко, схоже, надто не переймається станом підпорядкованих йому автошляхів.

 

Поки водії нищать свої автомобілі на львівсько-тернопільському бездоріжжю, Юрій Лазаренко катається на лижах у Буковелі і виставляє у соцмережах фотографії із напівголими дівчатами.

Повідомляє Галас

Переглядів: 473 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar