Головна » 2014 » Вересень » 6 » Кращий комерційний автомобіль 2014 року
20:57
Кращий комерційний автомобіль 2014 року

  Раз на два роки підприємці різних галузей і власники ремісничих підприємств в рамках «тестового вікенду» проводять ретельне тестування комерційних автомобілів. Те, що раніше вдавалося моделям Volkswagen Caddy і Transporter, тепер вдалося і їхньому надійному і витривалому братові. Volkswagen Amarok буде відзначений авторитетною німецькою премією «Комерційний автомобіль» (Deutschen Nutzfahrzeugpreis), яка вручається кращим комерційним автомобілям раз у два роки.

  В ході тестування пікапів, представлених в Німеччині, експерти віддали перше місце моделі Volkswagen Amarok. За різними критеріями журі оцінювали кабіну, вантажний відсік, дизайн та екологічність. Крім цього, при оцінці моделей приділялася увага ергономічності салону, зручності управління, безпеки, а також можливості розміщення реклами на борту. В ході дорожніх випробувань оцінювалися двигун, коробка передач і їздова динаміка. На оцінку впливали і результати розрахунку економічності.

  Раз на два роки (починаючи з 1992 року) німецька премія «Комерційний автомобіль» присуджується автомобілям у різних категоріях.

  Вручення премії відбудеться 26 вересня в Ганновері в рамках Міжнародної виставки комерційного транспорту IAA в Ганновері.

Переглядів: 579 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar