Головна » 2016 » Лютий » 27 » Експерти визначили авто, яке найкраще перепродавати
11:38
Експерти визначили авто, яке найкраще перепродавати

   Нещодавно експерти завершили масштабне дослідження, метою якого було виявити автомобіль з найвищою залишковою вартістю.

Проаналізувавши ринок уживаних автомобілів в Східній Європі за підсумками 2015 року та порівнявши ціни на 20 марок, 173 моделей і понад 1 600 комплектацій, вони прийшли до висновку, що найбільш вигідним для подальшого перепродажу є Volkswagen Golf.

Відзначимо, що аналіз проводився за кількома сегментами. У підсумку фахівці склали своєрідний рейтинг автомобілів, які менше за інших втрачають у ціні через три роки після покупки. Відзначається, що VW Golf за цей період подешевшав лише на 7,9%. Всього в списку 10 кращих представників своїх класів виявилося чотири моделі Volkswagen і три – Toyota.

Першість в сегменті малого класу зайняла модель Kia Rio. Вона зберегла 80,6% початкової ціни. Їй поступилися Renault Sandero і Skoda Fabia. У середньому класі краще за інших позиції у Volkswagen Passat (70,2%), а в бізнес-класі – Toyota Camry (78,7%). У класі мікро- і компактвенів Volkswagen Golf Plus (79,8%). Серед мінівенів лідирує Chevrolet Orlando, що зберіг 75% своєї вартості через три роки після покупки.

У компактних кросоверів залишкова вартість найбільш велика у Renault Duster (89,3%), а в сегменті середніх і великих повнопривідних автомобілів підвищеної прохідності – у Toyota Highlander (84,6%). Лідер серед позашляховиків – Volkswagen Touareg (81,5%). Найбільш вигідним з точки зору подальшого перепродажу повнопривідним пікапом стала Toyota Hilux (89,5%). Якщо ж ви є шанувальником преміальних моделей, то майте на увазі, що краще за все зберігають свою вартість Porsche Cayenne (89,5%), BMW 3 (76,6%) і Lexus LX (73,4%).

Переглядів: 520 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar