Головна » 2014 » Вересень » 26 » Audi підготувала особливий седан S3
09:50
Audi підготувала особливий седан S3

   Audi планує пропонувати північноамериканським клієнтам спеціальну версію «зарядженого» седана S3 Limited Edition. Відразу зазначимо, що офіційного підтвердження ця інформація поки не отримала, проте, як повідомляють наші американські колеги, особливий седан буде випущений обмеженим тиражем у 350 примірників і всі вони будуть продані в США.

Візуальні відмінності спеціального видання Audi S3 Limited Edition зводяться до ексклюзивним забарвленням кузова Daytona Gray, наявністю світлодіодним головної оптики і червоними гальмівними супортами. Крім цього, спеціальний седан Audi S3 Limited Edition отримає пакет «19 Performance», який включає в себе підвіску Magnetic Ride і унікальні 19-дюймові легкосплавні диски зі спеціальними літніми шинами.

У салоні лімітованого Audi S3 Limited Edition можна побачити двокольорову шкіряну оббивку і контрастну червону стрічку. Як і стандартна модифікація «зарядженого» автомобіля, особливий седан Audi S3 Limited Edition живиться від 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з турбіною, що розвиває 292 кінських сили. В парі з силовим агрегатом працює 6-ступінчаста трансмісія S Tronic і система повного приводу Quattro. «Заряджений» седан Audi S3 прискорюється з 0 до 100 км/год за 4,7 секунди. Максимальна швидкість автомобіля обмежена на позначці в 250 км/год (155 миль на годину).

За попередньою інформацією виробництво спеціального видання Audi S3 Limited Edition буде обмежена 350 екземплярами і всі вони будуть розпродані на ринку Північної Америки. Яка буде ціна особливого «зарядженого» седана не повідомляється.

Переглядів: 497 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar